Hobby (2014)

matkailuautot ja matkailuvaunut

Uutuudet 2014

Uusien Premium Van ja Premium Drive -mallien myötä asetamme uuden standardin kompakteille ja puoli-integroiduille matkailuautoille. Ylelliset kalusteet kääntävät päitä ja tarjoavat ennennäkemätöntä vastinetta rahoillesi.

Tehokas, suorituskykyinen ja luotettava

Premium Van – sarjan dynaamisuus ja ketteryys syntyy useasta asiasta. Kokonaisleveyden ollessa vain 2,14 metriä, Premium Van on pienin puoli-integroitujen matkailuautojen luokassa. Tyylikkäät linjat, käytännölliset yksityiskohdat ja tekniset ratkaisut yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi. Tasaiset ikkunat laajoilla avauskulmilla, hyvin suunniteltu ohjaamo, alas sijoitetut sivuikkunat ja erikoissuuri tuulilasi antavat PREMIUM-malleille silmiinpistävän ulkoasun ja tekevät siitä täydellisen auton pitkillekin matkoille. Renaultin korkealuokkaiset ajo-ominaisuudet takaavat ajoneuvoille voimakkaan etuvedeon. Kuten perinteisimmissä Siesta-malleissamme, Premium erottuu luotettavuudellaan. Hobbyn viimeisintä tekniikkaa edustava ohjauspaneeli pitää huolen siitä että hallitset tärkeimpiä toiminnallisuuksia kaikissa ajo-olosuhteissa.

Hienostuneet ratkaisut

Tavoitteemme vuoden 2013 mallistolle oli suurempi mukavuus. Tehtävä suoritettu! Olemme suunnitelleet matkailuautomme uudelleen niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Uusi Romantica LED -valaisujärjestelmä luo yhdessä jalkalistavalaistuksen kanssa lumoavan tunnelman. Virtaviivaisten pintojen luomiseksi olemme käyttäneet perinteisten kahvojen sijaan designiin upotettuja kädensijoja. Lisäksi vakiona on nyt täysin eristetty varastotila helppohoitoisella pinnoituksella ja hyllyköllä.

Siesta-mallisto päivitetty kattavasti

Siesta-mallisto on suunniteltu kokonaan uudestaan. Vakiovarusteilla saavutettua korkeaa mukavuustasoa on korotettu entisestään joukolla uusia yksityiskohtia. Uusi alasvedettävä sänky 65 FL -mallissa tarjoaa kaksi korkealaatuista lisävuodetta. Mukava Ford Transit täydentää Siestan korkean profiilin matkailuautot.

Agentti:
Kehätien Motorcaravan Oy
|
Koskelontie 15
,
02920 Espoo
|
Mainostoimisto Redland 2013 mallisto 2012 mallisto